Ηλιακό φωτιστικό κήπου με αισθητήρα νυκτός Gardlov 24002

C03G0070795
Τιμή:
1190 
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1190 πόντοι

Εξοικονομήστε ενέργεια με το όμορφο ηλιακό φωτιστικό κήπου με αισθητήρα νυκτός.

Μια όμορφη λύση για το φωτισμό του κήπου, του δρόμου, των μονοπατιών ή της βεράντας. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, αυτός ο λαμπτήρας όχι μόνο παρέχει έντονο και αποτελεσματικό φωτισμό, αλλά είναι και οικολογικός και εξοικονομεί ενέργεια. Χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια, η οποία αποθηκεύετε στους συσσωρευτές μέσω του ηλιακού πάνελ και ανάβει αυτόματα όταν πέσει το σκοτάδι.  

Το ηλιακό φωτιστικό διαθέτει 3 λειτουργίες : Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Υψηλού φωτισμού" πατώντας το κουμπί του πάνελ για 3 δευτερόλεπτα, το φως στη συνέχεια λάμπει σε πλήρη ισχύ, παρέχοντας έντονο φωτισμό. Λειτουργία "Medium" - δίνει μέτρια απόδοση φωτός. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Χαμηλή" πατώντας το κουμπί μία φορά, όταν είναι ενεργοποιημένο, αλλάζει τη λάμπα σε λειτουργία χαμηλής φωτεινότητας. Σε αυτή τη λειτουργία, η λάμπα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, η οποία μεταφράζεται σε μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Το ηλιακό πάνελ μπορεί να ρυθμιστεί κατά 180 μοίρες, γεγονός που επιτρέπει τη βέλτιστη τοποθέτηση σε σχέση με τον ήλιο. Επιπλέον, ένας αισθητήρας σούρουπου θα ανάψει και θα σβήσει αυτόματα το φως ανάλογα με το επίπεδο της έντασης του φωτός της ημέρας, γεγονός που εξοικονομεί ενέργεια και χρόνο.

Η λάμπα είναι ανθεκτική σε όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βροχής, του χιονιού και της σκόνης καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP65.. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό ABS. Το αποσπώμενο κάλυμμα διόδου είναι εξοπλισμένο με φλάντζα σιλικόνης υψηλής ποιότητας.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: μαύρο

Χρώμα φωτός: ψυχρό λευκό

Υλικό: ABS, PP, PS, αριθμός διόδων σιλικόνης: 4 LE αδιάβροχο: Ισχύς IP65: 2W Μπαταρία λιθίου: 1200 mAh φωτεινή ροή: 120 lm αριθμός τρόπων φωτισμού: 3 χρόνοι εργασίας : 8-10h τάση: 3,7V

Γωνία φωτισμού: 60°

Διαστάσεις: 30 x 9,3 x 27 cm

Βάρος: 0,291 kg βάρος σε συσκευασία: 0,406 kg.

Κωδικός Κατασκευαστή
24002
Κατασκευαστής
Gardlov
Βρες Παρόμοια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχεις χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πες μας την γνώμη σου και βοήθησε τους άλλους να αποφασίσουν

Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Νέα Προϊόντα
  • Προτεινόμενα
  • Recently Viewed